Intresse in het DSC

Lid worden bij het DSC

Van zondag 21 Augustus tot en met donderdag 25 Augustus vindt de Ontvangstweek 2022, kortweg de OWee plaats. Deze vijf dagen zullen in teken staan van het ontdekken van Delft, de campus en alle verenigingen. Voor alle studenten uit Delft wordt de OWee gezien als de mooiste week van het jaar. Speciaal voor jou zullen alle studenten- en studieverenigingen alles uit de kast trekken om jou zo goed mogelijk welkom te heten in Delft!

De voorgaande jaren was er voor de inschrijving van het Delftsch Studenten Corps sprake van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ systeem. Voor het jaar 2022 zal er een loting plaatsvinden. Bekijk de officiele lotings- en toelatingsprocedure op: www.delft.corps.nl/de-vereniging/lid-worden/.

We zijn op dit moment nog eventjes bezig met het plannen van de inschrijfmomenten deze zomer. Het is sowieso mogelijk om je vanaf zondag 21 augustus tot woensdag 24 augustus online in te schrijven. Er is een mogelijkheid dat we een voor-inschrijvingsmoment plannen, maar dat zullen we dan op de instagram (@dscowee_sacha) aankondigen. Tijdens de OWee zelf zal je na je online inschrijving een terugkom moment toegewezen krijgen, waarbij je een persoonlijke gesprekje zal hebben op de Sociëteit.

Dit jaar zal er na afloop van de OWee weer een Kennismakingstijd, kortweg KMT, plaatsvinden. Deze Kennismakingstijd zorgt ervoor dat jij binnen twee weken alles weet van de vereniging en krijg je de kans om met alle aspecten van het DSC kennis te maken. Zo ontmoet je al vele leden, huizen, onderverenigingen en nog veel meer. De OWee is de perfecte tijd om je te orienteren op wat het best bij jou past. Ga dan ook vooral langs bij veel verschillende verenigingen om uiteindelijk de goede beslissing voor jezelf te nemen. Nog steeds overtuigd van het DSC? Dan zal de Zaak ongetwijfeld de beste keuze voor jou zijn!

Daarnaast worden eerstejaars gedurende hun hele eerste jaar intensief begeleid door de Eerstejaars Begeleidings Commissie, kortweg de EBC. Er worden activiteiten georganiseerd die de eerstejaars begeleiden bij het zoeken van een huis, het vormen van een vrienden- of vriendinnenclub en het studeren. De EBC organiseert cursussen en tentamentrainingen en zorgt voor studieplekken op de vereniging.

Contact

Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611AL Delft
info@dscowee.nl
06 83598009

Social Media

Facebook Instagram

Handige Links

delft.corps.nl

OWee.nl

TUDelft.nl