Intresse in het DSC

Lid worden bij het DSC

Van vrijdag 14 augustus t/m zondag 16 augustus vindt de Ontvangstweek 2020, kortweg de OWee plaats. Deze drie dagen zullen in teken staan van de digitale OWee. Vanaf maandag 17 augustus t/m zondag 23 augustus zullen de Ontvangst Dagen plaatsvinden. Tijdens de Ontvangst Dagen kan je als scholier Delft leren kennen, zowel de campus als de stad. Voor alle studenten uit Delft wordt de OWee gezien als de mooiste week van het jaar. Speciaal voor jou zullen alle studenten- en studieverenigingen alles uit de kast trekken om jou middels de OWee zo goed mogelijk welkom te heten in Delft!

De voorgaande jaren was er voor de inschrijving van het Delftsch Studenten Corps sprake van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ systeem. Voor het jaar 2020 zal er mits er te veel aanmmeldingen zijn een loting plaatsvinden. Bekijk de officiele lotings- en toelatingsprocedure op: www.delft.corps.nl/de-vereniging/lid-worden/.

Na afloop van de OWee zal er dit jaar helaas geen Kennismakingstijd, kortweg KMT, plaatsvinden wegens de nieuwe corona maatregelen. Wel zal er op een alternatieve manier kennis gemaakt kunnen worden met het DSC, de huizen en de leden om er zo voor te zorgen dat je de beste start krijgt voor jouw studententijd!

Daarnaast worden eerstejaars gedurende hun hele eerste jaar intensief begeleid door de Eerstejaars Begeleidings Commissie, kortweg de EBC. Er worden activiteiten georganiseerd die de eerstejaars begeleiden bij het zoeken van een huis, het vormen van een vrienden- of vriendinnenclub en het studeren. De EBC organiseert cursussen en tentamentrainingen en zorgt voor studieplekken op de vereniging.

Contact

Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611AL Delft
info@dscowee.nl
06 36 33 56 37

Social Media

Facebook Instagram

Handige Links

delft.corps.nl

OWee.nl

TUDelft.nl