Intresse in het DSC

Feest

Natuurlijk kom je naar Delft om te studeren, maar waar Delft ook om bekend staat zijn de mooie feesten! De Sociëteit van het DSC is doordeweeks elke avond geopend en daarnaast hebben we elk jaar een aantal feestelijke hoogtepunten. Waaronder de volgende feesten:

Kriminele

In maart staat heel studerend Nederland op zijn kop, want dan vindt op Sociëteit Phoenix het mooiste studentenfeest van Nederland plaats. Drie dagen lang gaan alle leden van het DSC samen met al hun vrienden uit andere steden goed en gek verkleed naar de zaak. De Sociëteit wordt dan omgetoverd tot een grote speeltuin, overal zijn barretjes gebouwd en met het altijd knallende Kriminele-nummer gaat het feest door tot in de vroege uurtjes.

Gala

Een keer per jaar vindt er ter ere van de dies (verjaardag) van de vereniging een groots gala plaats. Overdag ga je met je Club en je date een leuke dagactiviteit doen, waarna je vervolgens in galakleding gaat eten. De avond wordt al dansend en sjansend afgesloten op een vette locatie. Voorgaande jaren was het gala onder andere in de Powerzone in Amsterdam en de Cruise Terminal in Rotterdam.

Almanakfeest

Aan het eind van elk jaar, de vrijdag voor de kerstvakantie wordt de Almanak (jaarboek) uitgereikt. Vanaf de zomer is de Redactie van de Almanak bezig om een mooi boek in elkaar te zetten met veel verhalen en foto's van de leden van het DSC. Tijdens de avond van de Almanakuitreiking wordt met liedjes en cabaret terug gekeken op het afgelopen jaar. De avond en het kalenderjaar worden daarna afgesloten met een spetterend feest.

Thank God it's Friday (TGIF)

Elke vrijdag na de tentamens wordt er een feest gegeven om te vieren dat de tentamens voorbij zijn. Dit gaat gepaard met muziek, extra lekker eten en speciale activiteiten. Iedereen heeft dan natuurlijk ook extra veel zin in een feest!

Contact

Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611AL Delft
info@dscowee.nl
06 83598009

Social Media

Facebook Instagram

Handige Links

delft.corps.nl

OWee.nl

TUDelft.nl