Intresse in het DSC

De vereniging

Sinds 1848, het jaar dat het Delftsch Studenten Corps werd opgericht, is het DSC de actiefste en meest toonaangevende studentenvereniging van Delft. Op het DSC vind je een goede mix van ontspanning, gezelligheid, vriendschap, feesten en studie. Van ijshockey tot kitesurfen, van schaken tot voetbal en van studeren in de bieb tot jezelf inzetten voor kinderen in Afrika, alles kan op het DSC.

Het merendeel van de leden woont in een van de 200 corpshuizen die grotendeels in het centrum van Delft liggen. Lijkt het je wat om te zien hoe een studentenhuis is tijdens de OWee, geef dan op via de knop “slaapplek nodig?” op deze site. Wij zullen zoveel mogelijk van jullie koppelen aan DSC-huizen, zo kun je tijdens de OWee al een voorproefje krijgen van het studentenleven.

Wanneer je lid wordt bij het DSC vorm je na een paar weken een jaarclub; een groep van 19 tot 21 jongens of meisjes uit hetzelfde jaar. Met je jaarclub kun je veel ondernemen, bijvoorbeeld: samen een drankje doen op de Sociëteit, studeren, op vakantie en feesten. Een jaarclub is heel hecht, veel clubgenoten doen, jaren na hun studententijd, nog dingen samen en spreken elkaar regelmatig.

Contact

Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611AL Delft
info@dscowee.nl
06 83598009

Social Media

Facebook Instagram

Handige Links

delft.corps.nl

OWee.nl

TUDelft.nl