Intresse in het DSC

Cultuur & DSC

Op het DSC is veel ruimte voor cultuur. Hier vind je een overzicht van alle cultuur onderverenigingen die het DSC rijk is.

 • Achterbak

  De Achterbak is hét culturele middelpunt van het DSC. We organiseren allemaal culturele activiteiten zoals; graffiti spuiten, belgische bieren avonden, liftwedstrijden en ga zo maar door!

 • Lezingen

  Toen de TU Delft in 1862 tijdelijk werd gesloten is Vrije Studie opgericht. Om de blik van de leden te verruimen werden instructieve voordrachten op het gebied van kunst, religie, ethiek en politiek' georganiseerd. Dit heeft geleid tot vele lezingen van onder andere wetenschappers, goede doelen, politici, topmannen en -vrouwen uit het bedrijfsleven en filosofen.

 • Debatteren

  De Delftsche Studenten Debating Club is een ondervereniging gefocust op debatteren en retoriek. Ze organiseren debat trainingen voor alle Leden. Ook organiseren ze jaarlijks het Zaak-Toko debat.

 • Fotografie

  Foto maakt de foto's van alle activiteiten op en rond de zaak. Verder organiseren zij meerdere cursussen en activiteiten. Zo is er elk jaar een fotoreis naar steden zoals Warschau of Berlijn. Daarnaast hebben zij een eigen donkere kamer, waar jij je eigen foto's kan ontwikkelen.

 • Tooneel

  Tooneel heeft jaarlijks een heel scala aan activiteiten en producties zoals een cabaretfestival, toneel- en cabaretlessen en uitjes. Elk jaar spelen ze ook nog eens een geheel zelf uitgevoerde productie op

 • Beleggen

  Ook beleggen kan op het DSC, er bestaat een mogelijkheid om een participatie te nemen en tijdens de belegging vergaderingen kan je meebeslissen wat er moet gebeuren met de aandelen.

Contact

Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611AL Delft
info@dscowee.nl
06 83598009

Social Media

Facebook Instagram

Handige Links

delft.corps.nl

OWee.nl

TUDelft.nl