Intresse in het DSC

Meiden bij het DSC

Delft staat natuurlijk bekend als mannenstad, maar het heeft meisjes ook zeker veel te bieden. Naast de vele gemengde avonden die er op het DSC zijn, doen meisjes onderling veel samen!

Van alle studentenverenigingen heeft het DSC de meeste meisjes. Een aantal weken na de OWee vorm je een jaarclub met meiden die je leert kennen tijdens de groeperingstijd. Deze meisjes worden vaak je vrienden voor het leven, zo ga je onder andere wekelijks gezellig met elkaar eten. De meeste clubs eten twee keer per week met elkaar; een keer op de sociëteit en een keer bij iemand thuis. Zo zie je elkaar niet alleen op het DSC, maar leer je elkaar daarbuiten ook goed kennen.

De meisjes achterzaal commissie (MAC) is een commissie die speciaal voor meisjes allerlei leuke activiteiten organiseert op het DSC. Ieder jaar is er ook een speciale meidenavond, de Meidendies, waar de sociëteit gesloten blijft voor alle mannen. Op deze avond trekt iedereen een mooie verkleedoutfit aan en nadat iedereen tot in de late uurtjes heeft gedanst, staat er voor iedereen een groots ontbijt klaar.

Het DSC heeft ook veel verschillende meisjeshuizen. Kleine huizen, waar meisjes met drie of vier samen wonen, of juist hele grote waar wel zestien meisjes wonen. Het grootste deel van deze huizen liggen in het centrum van Delft.

meiden op het DSC meiden op het DSC

Contact

Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611AL Delft
info@dscowee.nl
06 83598009

Social Media

Facebook Instagram

Handige Links

delft.corps.nl

OWee.nl

TUDelft.nl